Securiton - Sistemi tehničke zaštite

Profil kompanije koja je mlada u srcu

Securiton d.o.o. je član Swiss Securitas Grupe i u potpunosti je u službi tehničke zaštite od svog osnivanja 1990.godine. Uz svoj pionirski duh i dalekovid pristup, u proteklih 30 godina, se razvio u priznatog stručnjaka u oblasti bezbednosti. Tokom proteklih godina partnerstvo sa vodećim svetskim kompanijama, kao i saradnja sa projektantima, poslovnim partnerima i zvaničnim institucijama su dokaz poverenja, sveobuhvatnog znanja i kvaliteta.

Danas Securiton projektuje, montira i održava sisteme tehničke zaštite, pružajući visok stepen sigurnosti, u industrijskim, administrativnim, trgovinskim i drugim poslovnim objektima širom zemlje.

Proizvodi

Kao stručan, specijalizovan i priznati izvođač, Securiton nudi širok  bezbednosni program:

- Sisteme dojave požara

- Sisteme video nadzora

- Protivprovalne alarmne sisteme

- Sisteme kontrole pristupa

- Sisteme detekcije opasnih gasova

- Integrisane sisteme tehničke zaštite

- Sisteme za automatsko gašenje požara.

Ključni podaci

55 stalno zaposlenih radnika

Kompanija osnovana 1990

Misija

Securiton isporučuje kvalitetne sisteme tehničke zaštite koji zadovoljavaju potrebe klijenata u pogledu funkcionalnosti, jednostavnosti korišćenja, kvaliteta, pouzdanosti, sigurnosti i dugoročne podrške koja se ostvaruje kroz strateško partnerstvo sa klijentom.

Želja nam je da zadovoljstvo (poslovni uspeh) naših klijenata, kojem ćemo i mi stalno doprinositi, bude mera kvaliteta naših proizvoda.

Naš novi sistem dojave požara SecuriFire karakterišu veća pouzdanost, funkcionalnost, jednostavnost implementacije, a sve u cilju zadovoljstva i povećanja  sigurnosti naših klijenata,  što je naš primarni cilj.